Ga naar hoofdinhoud

Heel fijn geholpen!
Na het bloedonderzoek is alles duidelijk geworden waar het qua levensstijl en vitamines aan schort.
Alles radicaal ingegooid met goede begeleiding van Marieke!
Heel blij dat ik hier terechtgekomen ben.

Ik ben erg blij met het advies wat ik van Marieke heb gekregen.
Ik kwam bij haar vanwege een gecompliceerde botbreuk wat na 1 jaar nog niet genezen was. Zij raadde mij toen enkele supplementen aan en een half jaar verder was mijn pols geheeld.

Daarnaast heb ik ook al meerdere mensen naar hoe doorverwezen en ook die zijn daar erg blij mee.

Kortom als je op een natuurlijke manier je lichaam wil ondersteunen ben je bij Marieke aan het juiste adres!

Vorig jaar september besloot ik om het roer om te gooien en ben ik op aanraden van een kennis bij Marieke beland. Ik was te zwaar, prikkelbaar, vermoeid, veel stress en kon slecht ontspannen. Ik heb gekozen om een EMB bloedtest af te laten nemen omdat ik graag wilde weten hoe ik eraan toe was. Op sommige gebieden was de uitslag best confronterend. Als ik op deze voet verder zou gaan, dan zou ik veel kwaaltjes en ziektes ontwikkelen. Het begin is niet makkelijk geweest maar Marieke sleepte mij er doorheen. Samen hebben we voedingsschema opgesteld wat tot succes heeft geleid. Ik ben inmiddels 15kg kwijt en ik voel mij energieker en gemotiveerder dan ooit. Tuurlijk ben ik nog wel eens zoekende maar mijn motto is balance is the key. Twijfel niet en ga voor goud want je leeft inmiddels maar één keer dus wees daar zuinig op. Ik ben dankbaar dat Marieke op mijn pad is gekomen en beveel haar dan ook aan iedereen aan.

Ik heb 11 november 2022 mijn bloed laten testen , er zijn veel interessante onderwerpen uit gekomen zodat ik nu precies weet waar ik aan moet werken!! Zeer deskundig advies . Ik merk na bijna twee mnd al verschil in veel opzichten ,ik me voel energieker .
Marieke is ook een fijne vrouw om met van alles over te kletsen kwa voeding en leefstijl gewoontes, kortom ik raad dit echt iedereen aan die aan het kwakkelen is met zijn gezondheid.

Na een bloedonderzoek hebben we samen het resultaat uitgebreid besproken. Het advies was om met supplementen de tekorten aan te vullen. Al snel werd het effect daarvan merk- en voelbaar. De energie die altijd aanwezig was kwam weer terug en zelfs meer dan dat. Na enkele tips over voeding, bewegen en ademhaling ben ik blij dat ik deze stap gezet heb. Veel dank aan Marieke die mij daar prima mee heeft geholpen.

Heel fijn geholpen door Marieke! Voelde mij erg op mij gemak en contact verliep erg goed. Bedankt voor het advies en hulp!

Back To Top