Skip to content
Marieke heeft verstand van zaken!
Zij maakt het inzichtelijk waardoor het makkelijker is om haar adviezen op te volgen! Echt een vakvrouw!👌

Marieke stelde de juiste vragen en gaf in het eerste gesprek al tips die ik gelijk kon toepassen. Bijv. het intermittent fasting en de het afplakken van je mond ’s nachts. Hier was ik zelf echt nooit opgekomen.
Intuïtief wist ik dat ik iets met mijn ademhaling moest gaan doen. Dit bleek ook uit het bloedonderzoek.
Ik heb veel aan de uitslag van het onderzoek gehad en het advies van Marieke hierin. Kleine dingen die ik gelijk kan toepassen.
Ik bleek bijv. een tekort aan GABA te hebben. Door meer te knuffelen huid op huid maak je GABA aan.
Het fijnste aan het contact met Marieke vond ik dat me geen nummer voelde. Ze neemt je serieus en vindt het duidelijk belangrijk dat ze haar klanten verder helpt. Het geld en de autorit meer dan waard ;-).

Marieke is een warme persoonlijkheid die je makkelijk meeneemt in een andere wereld omtrent voeding en ademhaling. Ze weet je te inspireren, spreekt duidelijke taal, doet goede diagnoses met de tests en scherpe feedback waar je mee aan de slag kunt. Mij heeft ze vooral goed geholpen met voeding en suppletie suggesties en vooral de bewust wording van anders ademen heeft me veel gebracht.
Hartelijk dank en succes Marieke.

Marieke voelt als heel bekend en staat open voor alle vragen en levensroepingen. Na het inzien van de schade in ons lichaam middels de geboden testen, gaf Marieke ons een luisterend oor en de moedwil om door te zetten en te zoeken naar beter balans. En is de visie het beste qua gezondheid, maar ook meer levenskracht in onszelf te mogen streven. Hoe moeilijk de weg naar herstel en genezing soms ook kan zijn en welke variabelen er om de hoek komen kijken, was het fijn dat Marieke met haar kennis en kunde mee doet/denkt en zeer persoonlijk kan raken door woorden, daden en het terug willen vinden van eigen krachten. Wij zijn Marieke dankbaar voor de intensieve inzet en de passie voor je medemens die wij hebben mogen ervaren. -X- Sharon

Heel fijn geholpen!
Na het bloedonderzoek is alles duidelijk geworden waar het qua levensstijl en vitamines aan schort.
Alles radicaal ingegooid met goede begeleiding van Marieke!
Heel blij dat ik hier terechtgekomen ben.

Ik ben erg blij met het advies wat ik van Marieke heb gekregen.
Ik kwam bij haar vanwege een gecompliceerde botbreuk wat na 1 jaar nog niet genezen was. Zij raadde mij toen enkele supplementen aan en een half jaar verder was mijn pols geheeld.

Daarnaast heb ik ook al meerdere mensen naar hoe doorverwezen en ook die zijn daar erg blij mee.

Kortom als je op een natuurlijke manier je lichaam wil ondersteunen ben je bij Marieke aan het juiste adres!

Back To Top