Ga naar hoofdinhoud

Heel fijn geholpen door Marieke! Voelde mij erg op mij gemak en contact verliep erg goed. Bedankt voor het advies en hulp!

Was het al een tijd van plan , zo’n uitgebreide bloedtest , en gezien er in de reguliere instanties alleen wordt gekeken naar een specifieke bloedwaarde en ik van het kastje naar de muur werd gestuurd met mijn klachten komt bij Marieke het hele spectrum van een bloedtest voorbij , waaruit dan ook bleek dat er toch wel het ea aan vitaminetekorten en aandachtspuntjes qua leefstijl en eetgewoontes aan het licht kwamen ,dat zich uitte in div van mijn lichamelijke klachten die ik gelijk herkende ,Marieke heeft er ruim de tijd voor genomen om toe te lichten hoe dat een vitamine tekort en bepaalde eetgewoonten niet geschikt voor mijn lijf ,zich manifesteerden in hoe ik mij voelde  ,Marieke heeft de benodigde kennis in huis om dat op alle punten te verbeteren ,en nu na nu een maand later met oa een supplementie plan en voedingsaanpassingen gaat het stukken beter qua energie , slaap en brain performance, een aanrader voor iedereen die ook onverklaarbare klachten heeft , want die druppel bloed verteld het je allemaal wat er aan scheelt in je lijf

Mahalo nui loa

Ik voel me een stuk energieker. Een aantal weken geleden ben ik bij Marieke langs geweest. De bloedtest en alle informatie, advies en tips over voeding en supplementen hebben mij goed geholpen. De dip die ik om 4 uur in de middag had om iets te eten is ook weg. Minder eetmomenten en een andere samenstelling van het ontbijt en lunch helpen daar goed bij. Marieke heeft goed gekeken en meegedacht hoe ik mijn huidige levensstijl kom optimaliseren. Hier ben ik dankbaar voor, daarom raad ik het zeker aan om bij Marieke een afspraak te maken.

Wat bijzonder om uit de paar druppels bloed zoveel informatie over je lijf te krijgen. Door de heldere uitleg & adviezen van Marieke, in combinatie met de suppletie, voelde ik mij binnen een week beter. Mijn klachten verdwenen snel. Echt super! Dank Marieke!

Marieke is heel rustig en legt alles duidelijk uit. Na de bloed test was de uitslag snel binnen en aan de hand daarvan kreeg ik een helder advies over voeding, leefstijl en supplementatie. Ook fijn dat ze begeleiding biedt op lange termijn. Zo kun je echt je leefstijl aanpassen.

Ik ben met een flinke medische geschiedenis door anderen geadviseerd om bij ‘Jouw beste leven’ (Marieke Plugboer) een EMB-test te doen. Ik wilde helder hebben of ik qua voeding en supplementen op de goede weg was.
De intake was uitvoerig en duidelijk. Marieke neemt alle tijd om naar je verhaal te luisteren. Daarbij geeft ze veel extra informatie omtrent voeding en supplementen
De eerste test uitslag liet aardig wat aandachtpunten en te korten qua voeding/mineralen/vitamines zien. Ongelofelijk knap dat je nav een bloedbeeld de persoonlijkheid van iemand zo nauw kunt beschrijven.
Marieke gaf een opmaat advies waarin duidelijke voedingssupplementen werden geadviseerd. Ze heeft ze overigens zelf bijna allemaal op voorraad. De adviezen zijn niet alleen op het gebied van voeding maar ook op het gebied van levenswijze. Met een duidelijk pakket (supplementen en adviezen) ben ik aan de slag gegaan. Let wel de discipline om ‘je beste leven’ naar voren te halen heeft allemaal te maken met eigenaarschap. Na twee volle maanden werd een nieuwe EMB-test geadviseerd om te resultaten helder te maken.
De tweede EMB-test liet een aanzienlijke vooruitgang zien. Had ik in de kolommen Microscopisch bloedonderzoek, Vitaminen en Mineralen in eerste instantie veel aandachtspunten (tekorten), liet het tweede onderzoek enorme vooruitgang zien. Een bloedbeeld waar ik erg trots op ben en daardoor direct invloed heeft op mijn welbevinden en mijn leven.
Er blijven altijd aandachtspunten, ook deze kan Marieke helder beschrijven en soms ook relativeren.
Qua mijn beleving naar ‘mijn beste leven’ wil ik een ieder die een stap in de goede richting wil maken en veel vragen heeft over zijn voedingspatroon, van harte “jouw beste leven” adviseren. Maak een afspraak.

Back To Top